dimecres, 26 de desembre del 2012

Bon comunicador

Fa molt temps que estem realitzant aquest treball. Aquest consistia bàsicament en seguir a un bon comunicador que concideréssim nosaltres.
Nosaltres, la Marta Cortés, Patricia Calvillo, la Ester Herrero, i jo. Vàrem decidir seguir al Ricardo Mejide, conegut majoritàriament com a Risto Mejide.
El vàrem escollir perquè des de ben petites que el coneixem, i hem seguit els seus programes. Es va fer famós, gràcies al famós Operación Triunfo. On va dur a terme el paper de jurat molt dur i fins i tot desagradable. Després d'una llarga temporada al programa, va decidir crear el seu pròpi. El punto G, on criticava la majoria de programes. Actualment, el podem trobar a "Tu si que vales" duent a terme el paper de jurat.
Al fer el treball, vam voler centrar-nos en un tret característic que el definís. Les ulleres. Si us heu fixat bé, sempre porta les ulleres. Creiem que és per tapar el que realment sent, per crear més incertesa.
Dir també que el trobem un home amb un toc humorístic, però a la vegada sarcàstic. Resulta realment difícil saber que vol dir en cada moment. No obstant, és molt llest i quan vol que una idea sigui transmesa al públic, sap dir-la clarament.
Tot seguit us adjunto la presentació que vàrem realitzar per tal d'exposar al Risto Mejide. 


Espero que us hagi servit de gran ajuda.

1 comentari:

  1. L'hem encertat molt escollint en Risto Mejide com a bon comunicador!
    Estic molt contenat de l'exposició que vam fer!!!

    Ester.

    ResponElimina