dimecres, 26 de desembre del 2012

Això, com tot, arriba a un final...

Sembla mentida però ja ha passat tot un semestre. Un semestre ple d'emocions, estrés, però sobretot de felicitat!! Aquí, vam arribar fa uns mesos morts de por pel que començava, pel que ens trobaríem aquí dins. El que hem pogut anar veient és una classe que poc a poc hem format pinya, ens hem fet amics. Però sobretot hem treballat molt, estem fent realitat els nostres somnis.

Centrant-nos amb aquestes dos assignatures, COED i GITIC, he de dir que m'han servit de gran ajuda, ja que conceptes que tenia totalment oblidats, els he pogut recordar i aprendre.
A COED he après com parlar bé en públic, cosa que mai m'havien ensenyat, i crec que és molt important que es sàpiga. També a fer redaccions, descrpicions, la diferència entre el codi oral i escrit, entre d'altres. Són coses que per a ser mestra, i en realitat qualsevol professió, cal tenir presents.

A GITIC, he après molts conceptes i he conegut molts programes que ni sabia que existien i hem seran de molt profit per quan sigui mestra, o fins i tot ara.

Per tancar aquest bloc, dir que he estat molt a gust amb aquest grup, i espero poder seguir junts durant molts anys més.
El títol d'aquesta última entrada l'he posat perquè tot té un final en aquesta vida. No obstant, aquest no és el final de tot, ja que és com un final d'un capítol però que ara en comencem un de nou, ple d'emocions i experiències.

Moltes gràcies per tot!
Espero que hagi servit de gran ajuda el meu bloc!

Atentament,
una futura mestra.

Gemma Jurado Besa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada