dimecres, 17 d’octubre del 2012

CmapTools

                                             


Bon dia!
A la sessió d'avui hem après a fer mapes conceptuals a l'ordinador. No sé si els altres ja sabien fer-ne, no obstant jo no tenia cap tipus de coneixement sobre això. Cada cop que em demanaven una tasca que incloía un mapa conceptual, se'm queia el món a sobre. Per tant aquesta sessió em va ser especialment útil.
Ens van passar un vídeo en que explicava com fer un  mapa conceptual, tot seguit us enganxaré el link per tal que vosaltres també pogueu gaudir d'aquest, i així si teniu problemes (com jo) amb els mapes conceptuals resolgueu els vostres dubtes.
http://cursomapasmentales.igipuzkoa.net/

Per començar, vam haver de crear una carpeta nostra.
Un cop feta la carpeta, vam començar a crear un mapa conceptual.
Ens va apa`reixer un document en blanc com el que posaré a continuació, llavors vam haver de clicar dos cops seguits, i ja vam poder començar a fer servir el CmapTools, per així fer mapes conceptuals.



He de dir, que al principi ens va costar entendre el seu funcionament. Ens sortia tot molt desordenat. Però poc a poc vàrem anar aprenent, fins que finalment ens va quedar un mapa conceptual ordenat. Fins i tot ens vàrem atrevir a posar-hi colors!!

En definitiva, caldria dir que el CmapTools és una eina de treball molt útil per al dia a dia d'un estudiant, bé realment per a qualsevol persona que hagi de fer un document que inclogui mapa conceptual.

Espero que us hagi servit de molta ajuda.
Endavant i bona feina!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada