dijous, 25 d’octubre del 2012

PREZI


                                                          

A la sessió d'avui de GITIC, hem seguit amb el Prezi. El Prezi és un servei informàtic, ja instalat al ordinador, que ens permet crear presentacions en línia.

Per començar a tenir un document, o quelcom semblant, hem hagut de crear-nos una conta.
Un cop creada, hem començat a treballar amb ell, per començar no hem volgut seguir els esquemes ja creats pel programa, per tant hem treballat sobre un document en blanc.
En aquest document en blanc, hem explicat una recepta de cuina. Jo personalment, he escollit fer els "spaguetis a la carbonara".

Hem explicat els ingredients, hem pensat que si insertavem imatges en comptes de paraules, seria més clar i entenedor. Per això, ho hem explicat mitjançant imatges. 
Per a insertar una imatge, hem d'anar a la part superior i clicar a "insert", allà ens sortirà la opció per afegir una imatge nova.





Un cop posades totes les imatges:
Les hem ordenat, segons l'ordre d'aplicació. Ho hem dut a terme mitjançant l'opció "edit steps", aquesta opció ens ha permès veure ordenadament els ingredients. Un cop ordenats, hem decidit insertar un vídeo. 
Per insertar-lo, hem anat a l'opció YouTube, i hem posat la seva direcció. Acte seguit, ha aparegut el vídeo al  nostre Prezi.

Quan ja hem controlat tot el tema dels vídeos, imatges, entre d'altres. Hem après a crear diagrames. Anant a l'opció "Add slides" i després Diagrames. Ens ha aparegut una pantalla com aquesta: 

Un cop aquí, personalment esculls el diagrama que més t'agradi, i el comences a crear.
Per anar acabant la sessió amb el Prezi, hem anat als diferents temes que ens presenten en aquest programa. El tema ens pot arribar a canviar completament el format de la nostra presentació.


Un cop canviat el tema, podem donar per enllestit la nostra presentació. 

Quan hem guardat el nostre Prezi, hem clicat a l'opció "Share this Prezi" per així poder-ho compartir amb la resta del món. 

Tot seguit, adjuntaré la meva presentació per a que pogueu gaudir-la. 



Hi ha una opció dins del Prezi, que permet convidar a una altra persona a treballar amb nosaltres. És l'opció de meeting. A mi m'ha convidat a treballar al seu document l'Helena Insenser, mitjançant un correu electrònic. Al correu, he clicat al enllaç que apareix al correu:
Hem estat treballant conjuntament, per així crear una bona presentació.

Aquesta és la presentació que ha realitzat l'Helena Insenser, una presentació molt treballada.

Per acabar, us deixo un vídeo explicatiu sobre el funcionament del Prezi:


M'ha semblat molt interessant la sessió d'avui, ja que és molt important aprendre nous programes per a fer exposicions i presentacions. Anteriorment, jo només utilitzava el Power Point, ara utilitzaré el màxim possible el Prezi, ja que m'ha semblat una eina molt útil i interessant.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada